Junior Cinén kevätnäytökset järjestetään 14.-17.5.2024

Junior Ciné ja Lasten kulttuurikeskus Aurora kutsuvat elokuviin lastenkulttuurin juhlaviikolla toukokuussa!


Saapuvan kevään iloksi ja valtakunnallisen lastenkulttuurin juhlaviikon kunniaksi lasten ja nuorten elokuvatapahtuma Junior Ciné järjestää kouluryhmille suunnattuja elokuvanäytöksiä toukokuussa viikolla 20. Näytökset järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin ja Lasten kulttuurikeskus Auroran kanssa.

Junior Cinén kevätnäytökset järjestetään osana Espoon kaupungin KULPS-kulttuuripolkua ja espoolaiset kouluryhmät voivat käyttää esitykseen maksuttoman KULPS-käynnin (Mielin määrin). Junior Cinén kevätnäytökset on suunnattu 5.-6. luokille (11-12 -vuotiaille).

Elokuvana näytetään viime festivaalilla suuren suosion saanut elokuva Kesä saarella (Serbia, Kroatia, Bulgaria, Slovakia 2022, 85 min). Ihastuttava ja huumoria hersyvä festivaalihitti 12-vuotiaan Sofian lomamatkasta tarjoaa niin kirpeitä kuin makeita kesähetkiä häikäisevän upealla Kroatian saarella, missä samaan aikaan vanhat sukukahinat alkavat orastaa. Elokuva on serbian- ja kroaatinkielinen ja tekstitetty suomeksi.

Kouluryhmille suunnatut esitykset järjestetään tiistaina 14.5. Finnkino Omenassa, keskiviikkona 15.5. Finnkino Sellossa ja torstaina 16.5. Kino Tapiolassa klo 12. Ilmoittautuminen näytöksiin käynnistyy torstaina 11.4. klo 12 ja näytöksiin ilmoittaudutaan festivaalin verkkosivuilla verkkolomakkeen kautta.

Elokuvasta järjestetään lisäksi maksuton Kaverikino-näytös Kino Tapiolassa perjantaina 17.5. klo 15. Kaverikinossa voit ottaa kaverin kainaloon ja tulla leffaan, ihan ilmaiseksi! Kaveri voi olla paras ystävä, luokkatoveri, jota haluat ilahduttaa yllätyksellä tai vanhempi tai isovanhempi, jonka kanssa leffan katsominen on ihan parasta.

Kaverikinon paikat varataan sähköpostitse osoitteesta maria.lehtonen(a)espoocine.fi (max. 2 paikkaa/varaaja) torstaista 11.4. alkaen. Paikat vahvistetaan sähköpostilla ennen esitystä. Kaverikino-näytös järjestetään yhteistyössä Lasten kulttuurikeskus Auroran kanssa.

30.4. Päivitys paikkatilanteesta: kaikkiin näytöksiin löytyy vielä hyvin paikkoja!

Tervetuloa viihtymään elokuviin kesän kynnyksellä sekä kuulemaan uutisia syksyn festivaalista!