Junior Ciné kutsuu elokuviin toukokuussa!

Junior Ciné kutsuu elokuviin Valtakunnallisella lastenkulttuurin juhlaviikolla toukokuussa


Saapuvan kevään iloksi ja Valtakunnallisen lastenkulttuurin juhlaviikon kunniaksi lasten ja nuorten elokuvatapahtuma Junior Ciné järjestää kouluryhmille suunnattuja elokuvanäytöksiä toukokuussa viikolla 20.

Junior Cinén kevätnäytökset järjestetään osana KULPS:ia ja espoolaiset kouluryhmät voivat käyttää esitykseen maksuttoman KULPS-käynnin (Mielin määrin) – elokuviin voi siis tulla, vaikka vuoden KULPS-käynnit olisi jo käytetty! Näytökset on suunnattu 5.-6. luokille.

Elokuvana näytetään viime festivaalilla esityksensä saanut ja suureen suosioon noussut elokuva Kapteeni Nova (Alankomaat 2021, 85 min). Vauhdikas nuorten tieteiselokuva kertoo aavikoksi muuttuneesta maailmasta, jonka kohtaloa tiedetiimi yrittää ratkoa matkustamalla menneisyyteen tarmokkaan Novan johdolla. Elokuva pureutuu ajankohtaisesti niin ilmastonmuutoksen ja luonnon monimuotoisuuden tematiikkaan kuin pohtii nuorten vaikuttamismahdollisuuksia paremman tulevaisuuden puolesta.

Esitykset järjestetään tiistaina 16.5. klo 12.00 ja 12.30 Finnkino Omenassa ja keskiviikkona 17.5. klo 12.00 ja 12.30 Finnkino Sellossa. Ilmoittautuminen näytöksiin käynnistyy keskiviikkona 12.4. klo 12 festivaalin verkkosivuilla.

Tervetuloa viihtymään elokuvien pariin kesän kynnyksellä ja kuulemaan uutisia syksyn festivaalista!