Tapahtumapaikat

Tapahtumapaikat


Espoon kulttuurikeskus (Kulttuuriaukio 2, Tapiola)

Espoon kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskus AINOA:n välittömässä läheisyydessä. Kulttuurikeskuksen Louhisalissa juhlistetaan alkusyksyn Junior Cinén avajaisia, lisäksi Louhisalissa pääsee nauttimaan muusta festivaaliviikon ohjelmasta.

Lisätietoa Espoon kulttuurikeskuksen esteettömyydestä.

Kino Tapiola (Mäntyviita 2, Tapiola)

Kino Tapiola on festivaalin oma tunnelmallinen elokuvateatteri, joka sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Espoon Kulttuurikeskuksesta.

Lisätietoa Kino Tapiolan esteettömyydestä.

Vindängen-sali (Tuulikuja 6, Tapiola)

Tapiolassa, Espoon Folkhälsantalon yhteydeydessä sijaitseva Vindängen tarjoaa kulttuurielämyksiä ja vapaan sivistystyön mahdollisuuksia kaiken ikäisille. Vindängen-salissa järjestetään animaatioesityksiä ruotsinkielisille päiväkotiryhmille.

Lisätietoa Vindängen-salin esteettömyydestä.

Museo Leikki

Museo Leikki on lapsuuden, lelujen ja leikin oma museo Espoon Tapiolassa, Näyttelykeskus WeeGeen pihapiirissä. Se tarjoaa mielenkiintoisia, nostalgisia ja koskettavia kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Museo Leikissä järjestejään maksuttomia animaatioesityksiä Espoo Cinén Perhepäivässä lauantaina 19.8. sekä Espoo-päivänä lauantaina 26.8.

Lisätietoa Museo Leikin esteettömyydestä.

Kannusali (Kannusillankatu 4, Espoon keskus)

Kannusali on teatteri- ja elokuvaesityksiin ja konsertteihin suunniteltu esitysareena Espoon keskuksessa. Tunnelmallinen maanalainen teatteri tarjoaa monipuolista elokuva- ja tapahtumaohjelmaa kaikenikäisille.

Lisätietoa Kannusalin esteettömyydestä.

Sellosali (Soittoniekanaukio 1 A, Leppävaara)

Sellosali on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista, jossa järjestetään säännöllisesti myös elokuvanäytöksiä. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ­­Espoon Leppävaarassa.

Lisätietoa Sellosalin esteettömyydestä.

Finnkino Sello (Kauppakeskus Sello, Ratsukatu 3, Leppävaara)

Finnkino Sello on yli 800-paikkainen elokuvateatteri Espoon Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon länsipäässä. Finnkino Sellossa järjestetään tänä syksynä ensi kertaa Junior Cinén näytöksiä.

Lisätietoa Finnkino Sellon esteettömyydestä.

Lasten kulttuurikeskus Aurora (Järvenperäntie 1-3, Järvenperä)

Lasten kulttuurikeskus Aurora on iloisten kohtaamisten paikka Espoon Järvenperässä lapsille ja aikuisille. Haluamme tuottaa hersyviä nauruja, kujeilevia katseita ja paljon hassuttelevia hetkiä kaikille pihapiirimme saapuville ystävillemme. Aurorassa esitetään animaatioesityksiä päiväkotiryhmille.

Lisätietoa Auroran esteettömyydestä.

Lippulaivan kirjasto (Espoonlahdenkatu 8, Espoonlahti)

Kauppakeskus Lippulaivassa sijaitsevassa, omaleimaisessa ja yhdessä asukkaiden kanssa tehdyssä Lippulaivan hurmaavassa kirjastossa järjestetään animaatioesityksiä päiväkotiryhmille.

Lisätietoa Lippulaivan kirjaston esteettömyydestä.

Finnkino Omena (Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, Matinkylä)

Finnkino Omena on seitsemänsalinen, moderni elokuvateatterikeskus. Teatterilla on keskeinen sijainti Iso Omenan kauppakeskuksessa M.E.E.T.-käytävällä. Finnkino Omenassa järjestetään tänä syksynä ensi kertaa Junior Cinén näytöksiä.

Listätietoa Finnkino Omenan esteettömyydestä.

Cinema Orion (Eerikinkatu 15, Helsinki)

Tunnelmallinen elokuvateatteri Helsingin keskustassa esittää niin ensi-iltoja kuin elokuvaklassikoita. Cinema Orionin Junior Cinén näytökset on suunnattu helsinkiläisille kouluille.

Lisätietoa Cinema Orionin esteettömyydestä.